Card Protect - Suojakortti X 3

Card Protect - Suojakortti X 3

Card Protect - Suojakortti X 3

Card Protect on turvakortti / suojakortti, luotto- ja maksukorteille. RFID-tekniikkaan perustuva kortti suojaa etämaksu-varkauksilta.

Toimii kaikissa lompakoissa.

Pakkauksessa 1 kortti.

NOPEA ILMAINEN TOIMITUS!


LUOTTO- JA MAKSUKORTIT OVAT HELPOSTI LUETTAVISSA PITKÄLTÄKIN ETÄISYYDELTÄ.

Nykypäivän varkaat pystyvät helposti netistä saatavilla laitteilla lukemaan lähimaksu-korttien (credit / debit) tiedot vaikka takin tai laukun läpi, ilman että uhri huomaa tapahtumaa. Varkaat lukevat tiedot jonka jälkeen veloittavat tililtä rahaa ilman PIN-koodia, ostavat internetistä tuotteita kortinhaltijan laskuun tai myyvät kortin tiedot verkon välityksellä toiselle puolelle maapalloa.

RFID-LÄHIMAKSUKORTTIEN VAARAT

Lähimaksukortit yleistyvät ja tarjoavat kuluttajille nopean sekä kätevän tavan maksaa ostokset kassalla vain heilauttamalla maksukorttia lukulaitteen lähellä. Tämä maksutapa ei vaadi erillistä kuittausta tai edes PIN-koodia. Sama teknologia on käytössä mm. passeista, ID-korteista, kulkuluvissa, hotelliavaimissa jne.

Varkaat pystyvät helposti lukemaan korttien ja passien tiedot pitkältäkin etäisyydeltä halvoilla, netistä vapaasti saatavilla laitteilla. Jotkut pystyvät jopa lukemaan useita kortteja sekunnissa. Näillä tiedoilla varkaat voivat kopioida korttisi, tehdä ostoksia sinun laskuusi, käyttää identiteettiäsi tai myydä tietosi netissä.

TEHOKAS & KÄTEVÄ

Nykypäivän taskuvarkaat pystyvät lukemaan etäluettavien maksukorttien tiedot pitkänkin etäisyyden päästä.

Tekniikan Maailman testaama CardProtect RFID -suojakortti toimii kaikissa lompakoissa. Se suojaa luotto- ja muut maksukortit etälukuvarkaudelta tehokkaasti ja vaivattomasti.

Aseta vain CardProtect-suojakortti lompakkoon. Suojakortti toimii automaattisesti suojatakseen lompakkosi sisällön.

UUSINTA TEKNOLOGIAA

CardProtect-suojakortti sisältää uusinta teknologiaa suojatakseen maksukorttisi. Muihin tuotteisiin verrattuna, CardProtect-suojakortti ei ole pelkkää signaalia läpäisemätöntä materiaalia vaan se sisältää sotilaskäytöstä tuttua signaalinhäirintä-teknologiaa.

Suojakortti aktivoituu automaattisesti lukuyrityksen yhteydessä ja kerää käyttövirtansa lukulaitteen magneettikentästä, joten sitä ei tarvitse ikinä ladata tai huoltaa.


HALUATKO LASERKAIVERRUKSEN KORTTEIHIN?

Laserkaiverrus tehdään Card Protect kortin etupuolelle yläosaa. Laserkaiverrus ei vaikuta kortin toimivuuteen sillä siru on kortin keskiosassa.

Ilman erityisohjeita pidätämme oikeuden tehdä kaiverrus tuotteeseen parhaaksi katsomallamme tavalla.

Muistathan, että kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! (kuluttajansuojalaki 6:16 § 3, 4)

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi
  • Merkki: Card Protect
  • Tuotenumero: Card Protect - Suojakortti X 3
  • Saatavuus: Varastossa
  • 52.90€
  • Veroton: 42.66€

Vaihtoehdot

Avainsanat: Card Protect