• Kuivan Silmän Omega Silmäluomien Lämpöhaudepussi

Kuivan Silmän Omega Silmäluomien Lämpöhaudepussi

NOPEA ILMAINEN TOIMITUS!

Silmäluomien lämpöhaudepussi tehostaa meibomin rauhasten vajaatoiminnasta johtuvien kuivien silmien hoitoa.

Yleisimpiä kuivasilmäisyyden aiheuttajia on silmäluomissa sijaitsevien meibomin rauhasten vajaatoiminta. Meibomin rauhastiehyeet avautuvat luomireunaan ja normaalisti räpäytysten yhteydessä niistä leviää ohut öljymäinen kerros kyynelnesteen pinnalle. Vajaatoiminnassa nämä rauhastiehyeet voivat tukkeutua aiheuttaen liiallista kyynelnesteen haihtumista ja kuivasilmäisyyttä.

Lämpöhoito-Ohje

  1. Lämmitä luomia 10 minuuttia lämpöhaudepussilla.
  2. “Lypsä” eli painele yläluomea ylhäältä alaspäin ripsiin asti ja alhaalta ylöspäin neljä kertaa koko luomen leveydeltä. Älä tee hoitoa, jos sinulla on piilolinssit silmissäsi. Kysy lääkäriltäsi neuvoa ennen hoidon aloittamista, mikäli sinulla on jokin seuraavista silmiin tai silmäluomiin vaikuttavista seikoista: glaucoma, silmän pinnalla avohaava, tulehdus tai luomen iholla ärsytystä.
  3. Puhdista ripsien ja silmän välinen “kaistale” vedellä kostutetulla ja esim. paperin päällä kuivatulla vanupuikolla. Käytä aina puhdasta vanupuikkoa puhdistukseen.
  4. Hoidon tulisi jatkua päivittäin vähintään kuukauden ajan. Tukkeumien auettua jatketaan hoitoa 1-2 kertaa/viikko ylläpitohoitona.

Koko: 200mm x 65mm x 180mm

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Kuivan Silmän Omega Silmäluomien Lämpöhaudepussi

  • Merkki: EyeOmega Finland Oy
  • Tuotenumero: Kuivan Silmän Omega Silmäluomien Lämpöhaudepussi
  • Saatavuus: Varastossa
  • 14.90€


Avainsanat: Kuivan Silmän Omega

Similar Products