Zippo - 2017 Collectible of the Year 85th Anniversary LE

Zippo - 2017 Collectible of the Year 85th Anniversary LE

Zippo - 2017 Collectible of the Year 85th Anniversary Limited Edition

Zippo on maailman tunnetuin ja myydyin sytytin. Niitä on myyty jo vuodesta 1932 lähtien. Zipon suosio perustuu toimintavarmuuteen, siksi Zippo on ainoa sytytin maailmassa, jolla on ikuinen takuu eli se korjataan veloituksetta toimintakuntoon olipa se kuinka vanha tahansa. Mitään takuutodistusta ei tarvita, sillä Zipon takuu on sen aitous.


NOPEA ILMAINEN TOIMITUS & KAIVERRUS!

Zippo 2017 Collectible of the Year on korkea kiilloitettu sytytin, jossa on Zippon 85-vuotisjuhlavuoden logo. Sytyttimen ainutlaatuinen muotoilu sisältää 360-MultiCut-kaiverruksen. Zipossa on timanttikuvio, joka on sama kuin 85-vuotta sitten. Kuviointi  näkyy etu- ja takapuolelta. Etupuolella on epoksityyppinen Zipon liekki. 


Jokainen Zippo Collectible of the Year 2017 on yksilöllisesti numeroitu. Zippoja on tehty vain 17000/kpl maailmanlaajuisesti.


Zippo 2017 Collectible of the Year toimitetaan lahjapakkauksessa, jossa on ”ikkuna” etu- ja takapuolella.Kaiverrus Zippo - 2017 Collectible of the Year 85th Anniversary Limited Editioniin tehdään kannen yläosaan. Tilaa on vain rajoitetusti, eli esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärä mahtuu hyvin.


Valitse kaiverrettava teksti sekä yksi fontti.


Ilman erityisohjeita pidätämme oikeuden tehdä kaiverruksen tuotteeseen parhaaksi katsomallamme tavalla.

Muistathan, että kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! (kuluttajansuojalaki 6:16 § 3, 4)

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi
  • Merkki: Zippo
  • Tuotenumero: 29442
  • Saatavuus: Varastossa
  • 249.90€
  • Veroton: 201.53€

Vaihtoehdot

Avainsanat: Zippo